Parafabrikat

MURI I DYFISHTË I PARAFABRIKUAR

image description

ALSTONE prodhon muret e dyfishta të parafabrikuara prej betoni, të cilët janë të gatshëm për lyerje me ngjyrë.

Muri i dyfisht i parafabrikuar përbëhet prej dy mureve prej betoni me trashësi 5-6 cm, të armuar me armaturë sipas llogarisë, të dy pjesët janë të lidhura mes veti duke përdorur shufrat e hekuri dhe trarëzat në formë kapriate. Muri i dyfishtë i parafabrikuar prej betoni kombinon saktësinë dimensionale dhe kontrollin e cilësisë së mureve, duke mundësuar kualitet të lartë, dhe më pas duke mbushur hapësirën mes tyre me beton në punishte, për të siguruar një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme prej betoni. Sipërfaqja e tyre e lëmuar mundëson që këto mure të jenë të gatshëm për lyerje me ngjyrë në të dy anët të tij. Këto mure janë të pajisur me kornizë për hapje të dyerve dhe dritareve, kutitë e shpërndarjes për instalime elektrike dhe instalimet të tjera si dhe montohen lehtë dhe shpejtë gjë që kursen kohë dhe fuqi punëtore.

Kur do të planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur për produkte të gatshme prej betoni me cilësi të lartë..

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

Muri i Parafabrikuar Thermo

image description

Muret Alstone-Thermo- Performancat termike arrijnë vlerën U nga 0.15 deri në 0.30. Muret Thermo janë bërë duke përdorur materialet termoizoluese që bëjnë izolimin e gjithë sipërfaqes së betonit. Muret Thermo dyshe janë mure termoizolues nga mbrendësia e murit, duke lënë hapsirën për mbushjen me beton të gatshëm në punishte. Posedojmë disa nga lloje të murit termoizolues: Mur termoizolues me Polisterol, Mur termoizolues me lesh Guri, dhe Mur termoizolues me Shkumë Poliretani.

Këto mure janë prodhuar si "Muret e Vërteta Binjake"- Muret e Dyfishta që do të thotë të dyja anët hedhen në një kallup çeliku të lëmuar dhe të vibruar mirë për të arritur një shtresë përfundimtare të lëmuar. Muri final është një mur i ngurtë betoni me një përfundim të gatshëm për lyerje me ngjyrë, me cilësi të lartë në të dy anët,të dy pjesët janë të lidhura mes veti duke përdorur shufrat e hekuri dhe trarëzat në formë kapriate, ndërsa hapësira e murit mbushet me beton në vend punishte për të siguruar një struktur të fortë dhe të qëndrueshme monolit prej beton.

Kur do të planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur për beton me cilësi të lartë

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

GJYSËM PLLAKA E PARAFABRIKUAR PREJ BETONI

image description

Pllaka gjysmë të parafabrikuara janë pllaka prej betoni të armuar me armaturë sipas llogarisë, të përforcuar me shufra çeliku dhe me trarëza në formë kapriate për të siguruar fortësi dhe për të lehtësuar vendosjen e rrjetës mbi të. Pjerrësia e trarëzave në formë kapriate siguron përforcim në pllakë kur betoni mbushet në vend nga një furnizues lokal. Të gjitha përforcimet e përdorura në prodhim përdorin çelikun shumë cilësorë. Shërbimet ALSTONE përfshijnë furnizimin me produkte të parafabrikuar me porosi, transportin dhe montimin e tyre. Produktet tona kanë një shumëllojshmëri aplikimesh duke përmbushur gjithë ciklin e nevojshëm për ndërtim. Procesi i prodhimit siguron një shtresë të mirë të përfunduar dhe me teksturë të hollë në shtresën e pllakës së parafabrikuar.

Materializimi pastaj përfundon sipas specifikimit të klientit. Në strukturën e sipërme të pllakës së parafabrikuar mund të aplikohen të gjitha materialet varësisht nga kërkesa e klientit. Departamenti ynë i dizajnimit/projektimit përdor softuerin më të fundit nga Allplan Nemetschek për të prodhuar modele 3D të strukturave dhe siguron skicat e të dhënave ku dërgohen direkt në fabrikën e prodhimit ku bëhet prodhimi i tyre nën kontrolla strikte të të gjitha aspekteve teknike si përforcimi, betonimi. ALSTONE ka zhvilluar standarde të larta në sigurimin e cilësisë dhe ne jemi aktualisht të certifikuar ISO9001. Proceset për prodhimin e produkteve tona janë zhvilluar në atë mënyrë për të siguruar cilësinë e produktit dhe konsistencën, shëndetin dhe sigurinë në punë dhe përshtatshmërinë mjedisore.

Kur do të planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur të betonit me cilësi të lartë.

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

SHKALLËT DHE ELEMENTET TJERA TË PARAFABRIKUARA

image description

Alstone Parafabrikat prodhon një gamë të gjerë të prodhimeve të parafabrikuar prej betoni. Të gjitha shkallët e parapërgatitura dhe vendpushimet janë projektuar dhe prodhuar me beton të përforcuar për t'iu përshtatur kërkesave individuale të klientëve. Sigurimi i qasjes vertikale të sigurt ndërmjet kateve në ndërtime shumëkatëshe. Shkallët e parapërgatitura mund të përdoren në një sërë projektesh, duke përfshirë komplekset rezidenciale dhe komerciale, sektorin e industrisë.

Gjithashtu, elementet tjera të betonit të parafabrikuar në fushën e agro-ekonomis, industiris së çelikut, infrastrukturës , kopshteve dekorative etj. janë mirë të dizanjuar dhe testuar që t’i përshtaten terenit dhe kohës. Ekipet tona të montimit do t'i përshtatin lehtë ato në montimin dhe përshtatjen e prodhimeve të parafabrikuara duke marrë parasysh kërkesat e ndryshme për rregullimin e nevojshme për secilin pozicion. ALSTONE ka zhvilluar standarde të larta në sigurimin e cilësisë dhe proceset tona janë zhvilluar për të siguruar cilësinë e produktit dhe konsistencën, shëndetin dhe sigurinë në punë dhe përshtatshmërinë mjedisore. Kur do të planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur të betonit me cilësi të lartë.

Kur do te planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur te betonit me cilësi të lartë.

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS PREJ BETONI - “L”

image description

Alstone prodhon muret mbrojtëse prej Betoni “L”

Muret e Parafabrikuara prej betoni “L” janë të dizajnuar për t’i rezistuar përmbysjes dhe rrëshqitjes.

• Lartësia e Murit mbrojtës prej betoni “L” është prej 1.0m deri 3.75m

• Njësit e këndeve me 45 º & 90º (shkallë)

• Kapacitet shtesë 10kN/m²

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS MODULAR

image description

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse modulare..

• Muri mbrojtës me lartësi prej 0.5m deri në 6m

• Muri mbrojtës me gjatësi prej 1.0m deri në 6m

• Kapacitet shtesë 10kN/m²

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS ME DETYRË TË RËNDË

image description

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse me detyrë të rëndë.

• Muri mbrojtës me lartësi prej 1.0m deri në 5.0m

• Njësit e këndeve me 90 shkallë

• Kapacitet shtesë 20kN/m²

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS ME VETË QËNDRIM

image description

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse me vetë qëndrim.

• Muri mbrojtës me lartësi prej 1.5m deri në 3.5m

• Njësit e këndeve me 90 shkallë

• Skajet e shkurta

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS AGRO - "L"

image description

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse Agro - "L".

• Muri mbrojtës me lartësi prej 1.2m deri në 4.2m

• Njësit e këndeve me 90 shkallë

• Kapacitet shtesë 10kN/m²

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Parafabrikat

MURI MBROJTËS AGRO - "U"

image description

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse Agro - "U"

• Muri mbrojtës me lartësi prej 2.1m deri në 3.1m

• Me mundësi për të mbajtur në të dy anët

• Kapacitet shtesë 15kN/m²

• Klasa e betonit C60

• Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO

Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale

Ne jemi ekspert në këto

Shërbime:

Ndërtim
100%
Projektim
100%
Prodhim të Betonit
100%
Trajtimin e ujrave të zeza
100%
Kemi kënaqësinë t'i ndajmë disa komente nga

konsumatorët tanë:

Kemi pasur kënaqësinë të bashkëpunojmë me ALSTONE për dizajnimin e interorit për lokalin tonë. Ju rekomandojmë të gjithve pasi që janë profesional në punën që bëjnë.

Ekipi ka treguar profesionalizëm në dizajnimin dhe implementimin në bazë të projektit për lokalin tonë, kemi nderin të ju rekomandojmë të gjithëve.

Konsumatorët tanë:

Familja Shala

Kemi pasur kënaqësinë që të ndërtojmë shtëpinë sipas standardeve europiane të cilën na e kanë mundësuar vetëm Alstone Company
konsumatorët tanë:

Familja Derguti

Nuk na është nevojitur shumë kohë për të vendosur se kush të na e ndërtojë fabrikën, fakti që kanë eksperiencen dhe profesionalizmin e duhur vendosëm që të ALSTONE GROUP të na e ndërtojë fabrikën.
konsumatorët tane:

Familja Reichlin

Jemi ndarë shumë të kënaqur me kualitetin e ndërtimit të dyqanit, përveq që ndërtimi është i kualitetit të lartë dyqani ka dhe pamje shumë moderne, falë projektit dhe perkushtimit të tyre. Faleminderit ALSTONE

Para Fabrikat

Kompania "ALSTONE", është e specializuar në projektim,ndërtim dhe prodhim të betoni.

Na ndiqni në:

Njoftimet

  • 04Qershor

    Sapo jemi çertifikuar me ISO 9001:2008 nga UKAS Management System (UK)

  • 25Janar

    Jemi qertifikuar me ISO 14001:2015 për projektim, konstruksion dhe interier.

Kontakti: