image description

mirëse vini në alstone

Rreth Nesh
image description

Liderë në ndërtim

Shiqo Ndërtimet
image description

LIDERË Projektim

Shiqo Projektet

Kush jemi Ne:

Ne një eksperiencë për rreth 20 vite, lider në fushën e prodhimit të betonit, projektimit dhe ndërtimit ALSTONE GROUP vjen për herë të parë në Kosovë me prodhimin e mureve të parafabrikuara të dyfishta nga betoni .

Prodhimet e mureve dyshe nga Betoni nje sistem I prefeksionuar që zë vend në gjithë botën, dhe tepër i avancuar në Europën Përendimore.

Në bashkëpunim me Gare Beton Element nga Zvicra, ekipet inxhinjerike dhe ekspertë të betonit bën që ALSTONE Parafabrikat pa dyshim kompani lider për prodhimin e mureve dhe elementeve tjera të gatshme nga betoni.

Me sistemin modular të prodhimit të mureve dhe pllakave të gatshme të betonit, ALSTONE Parafabrikat bën prodhimin e shtëpive të parafabrikuara, të dizajnuar dhe kontrolluar nga ekipet përgjegjëse në Zvicër.

Prodhimet Alstone Group kryesisht janë të destinuara për tregun Zvicëran dhe Gjerman, tani duke filluar ngadal por sigurt edhe në tregun vendor dhe rajonal.

PSE PARAFABRIKAT?

image description

KONTROLLI

Kontrolli shpesh mund të shihet si një koncept i pakapshëm në industrinë e ndërtimit. Por duke përdorur betonin e parapërgatitur ju lejon të kontrolloni shumë më tepër mbi vendin tuaj të punës. Copat derdhen dhe riparohen në një mjedis të kontrolluar dhe pastaj ruhen në një depo derisa ato të jenë nevojshme në vendin e punës.

image description

REDUKTIMI I ZHURMËS

Betoni i parapërgatitur është shumë i dendur dhe i qëndrueshëm, duke e bërë atë një zgjedhje fantastike materiale për ndërtesat ku mbrojtja nga zhurma ka rëndësi. Ndërtesat afariste në zona të mëdha shpesh përdorin beton të parapërgatitur. Konviktet studentore dhe shtëpitë familjare përfitojnë pasi kufizohet transferimi e zhurmës nga kati ne kat.

image description

MBROJTJA KUNDËR ZJARRIT

Një nga përparësitë konkrete të betonit te parapërgatitur qëndron në atributet e tij kundër zjarrit. Betoni i parapërgatitur nuk do të merr zjarr dhe do të parandalojë përhapjen e zjarrit nga dhoma në dhomë. Në rast të një zjarri, betoni i parapërgatitur nuk do të nxehet aq shumë sa të hidhen grimca qe shkrihen dhe të përhapet zjarri ne materialet tjera.

image description

ESTETIKË

Me një shumëllojshmëri të formave, ngjyrave dhe fasadave, betoni i para prodhuar ju ofron një mori opsionesh. Materialet e tjera si tulla, guri dhe graniti mund të hedhen në fabrikë duke zvogëluar kohën, vendosjen dhe koston e instalimit në vendin e ndërtimit. Ju mund të arrini pamjen që dëshironi për koston dhe fuqinë e betonit të parapërgatitur.

image description

INSTALIMI I LEHTË

Betoni i parapërgatitur është prodhuar jashtë vendit të ndërtimit në një mjedis të mbuluar që do të thotë se nuk është i varur nga moti si produkte të tjera qe ndërtohen në vendin e ndërtimit. Prodhimi jashtë vendit te ndërtimit dhe dërgimi ne kohe lejon një punishte të pastër, më të sigurt për ndërtim dhe pë një projekt që kryhet në kohë.

image description

TOP CILËSI DHE QËNDRUESHMËRI

Betoni i parapërgatitur është i njohur për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e tij të lartë. Mund të përballojë lehtë elementet dhe të kalojnë shume vite të përdorimit, përderisa ende është po aq i fortë dhe elastik sa ishte dita kur u prodhua.

image description
Konsumatorët tanë:

Familja Shala

Kemi pasur kënaqësinë që të ndërtojmë shtëpinë sipas standardeve europiane të cilën na e kanë mundësuar vetëm Alstone Company
konsumatorët tanë:

Familja Derguti

Nuk na është nevojitur shumë kohë për të vendosur se kush të na e ndërtojë fabrikën, fakti që kanë eksperiencen dhe profesionalizmin e duhur vendosëm që ALSTONE GROUP të na e ndërtojë fabrikën.
konsumatorët tane:

Familja REICHLIN

Jemi ndarë shumë të kënaqur me kualitetin e ndërtimit të dyqanit, përveq që ndërtimi është i kualitetit të lartë dyqani ka dhe pamje shumë moderne, falë projektit dhe perkushtimit të tyre. Faleminderit ALSTONE

Punimet tona të fundit:

image description

Projektim i shtepise ne Zvicer

Projektim i shtëpisë banimi, dizajnim interieri dhe realizim deri në fund me pjesë të parafabrikuara.

image description

Projektim i Shtepisë 205m2

Projektimi i shtëpise sipas standardeve europiane, dhe dizajnimi i brendshëm i interierit.

image description

Transport i Betonit dhe Aplikimi i tij

Përpunim i betonit sipas specifikave të ndërtimit dhe aplikimi i tij në terren.

image description

Renovimi i Pompës së Benzinës

Renovimi komplet i pompës sipas projektit, dhe përforcimi i bazamentit.

image description

Ndërtim i Shtëpisë

Ndërtim i shtëpisë, projektimi i saj, dhe hedhja e betonit.

image description

Projektim i shtëpisë

Projektim i shtëpisë per konsumatorin në Suedi, dhe vëzhgimi i aplikimit të projektit në përpikmëri.

PARTNERËT tanë:

Weicker
CRPartners
brand name
brand name