PRODUKTET TJERA

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

Alstone Shkalle-Betoni Single

ALSTONE prodhon Shkalle-Betoni Single."


Njësitë e vetme të ngurta të betonit të ngurtë prodhohen në beton me cimento special duke i bërë ato një mundësi të qëndrueshme dhe tërheqëse për çdo mjedis urban....


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

Alstone Pllaka te Gatshme Betoni

ALSTONE prodhon Pllaka te Gatshme Betoni"


Pllakat janë zakonisht më të hollë se sa gurët shtruar dhe janë të përshtatshme për trafikun e këmbësorëve siç janë shtresat e rrugëve, vendkalimet dhe pishinat. Pllakat mund të përdoren gjithashtu për mbivendosje në hyrjet e betonit dhe kuvertën. Vizitoni sallë ekspozite për të parë larminë e madhe të mureve të mostrave tona, të cilat do t'ju tregojnë shumë stile dhe ngjyra.


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI MBROJTËS AGRO - "U"

ALSTONE prodhon muret MBROJTESE AGRO-U ."

(

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse Agro - "U" • Muri mbrojtës me lartësi prej 2.1m deri në 3.1m • Me mundësi për të mbajtur në të dy anët • Kapacitet shtesë 15kN/m² • Klasa e betonit C60 • Shërbimet e instalimit në dispozicion


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

Alstone Produkte Unike

ALSTONE prodhon Produkte Unike."


Alstone mund të prodhojë projekte unike (ne baze porosis) të betonit dhe të gjitha produktet e tjera të elementeve të betonit që bazen e kan çimento. Të gjitha produktet prodhohen dhe kontrollohen nga inxhinierët Alstone dhe laboratori i betonit..


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI MBROJTËS L-D1 ME DETYRË TË RËNDË "

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse me detyrë të rëndë..”..


Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale...


  • Muri mbrojtës me lartësi prej 1m deri në 5m
  • Njësitë e këndeve me 90 shkallë
  • Kapacitet shtesë 20kN/m²
  • Klasa e betonit C60
  • Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI MBROJTËS ME VETË QËNDRIM T-1 "

ALSTONE prodhon muret mbrojtëse me vetë qëndrim...”..


Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale...


  • • Muri mbrojtës me lartësi prej 1.5m deri në 3.5m
  • Njësit e këndeve me 90 shkallë
  • Skajet e shkurta
  • Klasa e betonit C60
  • Shërbimet e instalimit në dispozicion
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this