PRODUKTET TONA

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI I DYFISHTË I PARAFABRIKUAR

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret e dyfishta të parafabrikuara prej betoni, të cilët janë të gatshëm për lyerje me ngjyrë


Muri i dyfisht i parafabrikuar përbëhet prej dy mureve prej betoni me trashësi 5-6 cm, të armuar me armaturë sipas llogarisë, të dy pjesët janë të lidhura mes veti duke përdorur shufrat e hekuri dhe trarëzat në formë kapriate. Muri i dyfishtë i parafabrikuar prej betoni kombinon saktësinë dimensionale dhe kontrollin e cilësisë së mureve, duke mundësuar kualitet të lartë, dhe më pas duke mbushur hapësirën mes tyre me beton në punishte, për të siguruar një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme prej betoni. Sipërfaqja e tyre e lëmuar mundëson që këto mure të jenë të gatshëm për lyerje me ngjyrë në të dy anët të tij. Këto mure janë të pajisur me kornizë për hapje të dyerve dhe dritareve, kutitë e shpërndarjes për instalime elektrike dhe instalimet të tjera si dhe montohen lehtë dhe shpejtë gjë që kursen kohë dhe fuqi punëtore...


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI I PARAFABRIKUAR THERMO

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret e parafabrikuara thermo


Muret Alstone-Thermo- Performancat termike arrijnë vlerën U nga 0.15 deri në 0.30. Muret Thermo janë bërë duke përdorur materialet termoizoluese që bëjnë izolimin e gjithë sipërfaqes së betonit. Muret Thermo dyshe janë mure termoizolues nga mbrendësia e murit, duke lënë hapsirën për mbushjen me beton të gatshëm në punishte. Posedojmë disa nga lloje të murit termoizolues: Mur termoizolues me Polisterol, Mur termoizolues me lesh Guri, dhe Mur termoizolues me Shkumë Poliretani. Këto mure janë prodhuar si "Muret e Vërteta Binjake"- Muret e Dyfishta që do të thotë të dyja anët hedhen në një kallup çeliku të lëmuar dhe të vibruar mirë për të arritur një shtresë përfundimtare të lëmuar. Muri final është një mur i ngurtë betoni me një përfundim të gatshëm për lyerje me ngjyrë, me cilësi të lartë në të dy anët,të dy pjesët janë të lidhura mes veti duke përdorur shufrat e hekuri dhe trarëzat në formë kapriate, ndërsa hapësira e murit mbushet me beton në vend punishte për të siguruar një struktur të fortë dhe të qëndrueshme monolit prej beton. ..


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

Muret Njësh (single)

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret njesh single

(

Muret njësh jan mure nga betoni I perforcuar me rrjeta hekuri, qe pjesa e jashtme e murit mund te vi ne forma dhe struktra te ndrushme betoni. Muri Njesh (single) mundte vi dhe I , ndërsa hapësira e murit mbushet me beton në vend punishte për të siguruar një struktur të fortë dhe të qëndrueshme monolit prej beton. Muret jane te garantuara qe mbulojne lenden e kerkuar te izolimit te brendshem


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

GJYSËM PLLAKA E PARAFABRIKUAR PREJ BETONI

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon gjysem pllakat e parafabrikuara prej betoni


Pllaka gjysmë të parafabrikuara janë pllaka prej betoni të armuar me armaturë sipas llogarisë, të përforcuar me shufra çeliku dhe me trarëza në formë kapriate për të siguruar fortësi dhe për të lehtësuar vendosjen e rrjetës mbi të. Pjerrësia e trarëzave në formë kapriate siguron përforcim në pllakë kur betoni mbushet në vend nga një furnizues lokal. Të gjitha përforcimet e përdorura në prodhim përdorin çelikun shumë cilësorë. Shërbimet ALSTONE përfshijnë furnizimin me produkte të parafabrikuar me porosi, transportin dhe montimin e tyre. Produktet tona kanë një shumëllojshmëri aplikimesh duke përmbushur gjithë ciklin e nevojshëm për ndërtim. Procesi i prodhimit siguron një shtresë të mirë të përfunduar dhe me teksturë të hollë në shtresën e pllakës së parafabrikuar. Materializimi pastaj përfundon sipas specifikimit të klientit. Në strukturën e sipërme të pllakës së parafabrikuar mund të aplikohen të gjitha materialet varësisht nga kërkesa e klientit. Departamenti ynë i dizajnimit/projektimit përdor softuerin më të fundit nga Allplan Nemetschek për të prodhuar modele 3D të strukturave dhe siguron skicat e të dhënave ku dërgohen direkt në fabrikën e prodhimit ku bëhet prodhimi i tyre nën kontrolla strikte të të gjitha aspekteve teknike si përforcimi, betonimi. ALSTONE ka zhvilluar standarde të larta në sigurimin e cilësisë dhe ne jemi aktualisht të certifikuar ISO9001. Proceset për prodhimin e produkteve tona janë zhvilluar në atë mënyrë për të siguruar cilësinë e produktit dhe konsistencën, shëndetin dhe sigurinë në punë dhe përshtatshmërinë mjedisore. Kur do të planifikoni projektin tuaj të ardhshëm, konsideroni ALSTONE zgjidhje të duhur të betonit me cilësi të lartë. P


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

SHKALLËT DHE ELEMENTET TJERA TË PARAFABRIKUARA

Alstone Parafabrikat Kosova prodhon shkallët dhe elementet tjera


Alstone Parafabrikat Kosova prodhon një gamë të gjerë të prodhimeve të parafabrikuar prej betoni. Të gjitha shkallët e parapërgatitura dhe vendpushimet janë projektuar dhe prodhuar me beton të përforcuar për t'iu përshtatur kërkesave individuale të klientëve. Sigurimi i qasjes vertikale të sigurt ndërmjet kateve në ndërtime shumëkatëshe. Shkallët e parapërgatitura mund të përdoren në një sërë projektesh, duke përfshirë komplekset rezidenciale dhe komerciale, sektorin e industrisë...


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MUR-BETON MBROJTES I DRITAREVE

Alstone Parafabrikat Kosova prodhon mur-beton mbrojtes te dritareve


Mbrojtes (puset) e përparme të dritares së betonit janë një mundësi e shkëlqyeshme për çdo shtëpi, si për skenarët e ri të ndërtimit ashtu edhe për skenarët e rinovimit. Këto puse dritaresh vijnë në një përfundim të gatshem dhe janë në madhësi prej 120cm në gjerësi. Lartësia standarde e pusit të dritares është 80 cm në dispozicion që lejon fleksibilitet për te ritur pusten ne nivel qe ju deshironi. Puset tona të dritareve janë një mundësi elegante që lejon filtrimin e dritës superiore në bodrum dhe në përputhje me nevojat e terenit.


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

Muri Mbrojtes L

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret mbrojtëse L


Njësitë e mëparshme L Mur janë ideale për formimin e strukturave mbajtëse dhe përmbajnë në zhvillimet rezidenciale, tregtare, industriale dhe mbeturinave.


PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI MBROJTËS L-D1 ME DETYRË TË RËNDË

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret mbrojtëse me detyrë të rëndë


Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale.


  • • Muri mbrojtës me lartësi prej 1.0m deri në 5.0m
  • Njësitë e këndeve me 90 shkallë
  • Kapacitet shtesë 20kN/m²
  • Klasa e betonit C60
  • Shërbimet e instalimit në dispozicion

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


Kualitative.

MURI MBROJTËS MODULAR T

ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA prodhon muret mbrojtëse modulare


Prodhime me cilësi të lartë me standardet e CE Garanci për secilin prej produkteve tona Kosto efektive e cila zvogëlon koston tuaj finale.


  • Muri mbrojtës me lartësi prej 0.5m deri në 6m
  • Muri mbrojtës me gjatësi prej 1.0m deri në 6m
  • Kapacitet shtesë 10kN/m²
  • Klasa e betonit C60
  • Shërbimet e instalimit në dispozicion
ME SHUME PRODUKTE
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this