Shtepi dhe Vila te Parafabrikuara

Shtëpitë e parafabrikuara të Alstone nuk janë vetëm një shtëpi por edhe
një stil bashkëkohor, teknologjik dhe i shëndetshëm i jetës. Shtëpitë tona
të parafabrikuara të prodhuara me teknologji të përparuar preferohen
bazuar në fakte të tilla që ato janë të përballueshme dhe kanë jetë të
gjatë shërbimi dhe kosto të ulët mirëmbajtjeje. Ne kemi kryer aktivitetet
tona brenda dhe jashtë vendit ose projekte unike specifike për individë
ose projekte të strehimit kolektiv. Vizioni ynë nuk është vetëm prodhimi i
shtëpive por edhe ofrimi i një stili të ri jetese.

PSE TË ZGJIDHNI NJË SHTËPI TË PARAFABRIKUAR?

Shtëpitë e parafabrikuara janë struktura fleksibile dhe rezistente ndaj tërmeteve dhe të gjitha kushteve natyrore.

✅ Llogaritjet e nevojshme të izolimit strukturor dhe termik kryhen në varësi të kushteve klimatike të rajonit.
✅ Mund të projektohen në përputhje me kushtet e kërkuara arkitektonike.
✅ Kostot e ndërtimit janë më ekonomike sesa ndërtimi tradicional.
✅ Koha e prodhimit dhe instalimit është më e shkurtër.
✅ Kostot e mirëmbajtjes së shtëpive të parafabrikuara janë të ulëta.
✅ Mund të çmontohen dhe të zhvendosen në një vend tjetër sa herë që të dëshironi.
✅ Materiali për veshjen e fasadës që përdoret është i papërshkueshëm nga zjarri i klasit A1, i qëndrueshëm ndaj ujit dhe nuk ka asnjë substancë të rrezikshme për mjedisin dhe shëndetin e njeriut

NDËRTIM MË TË THJESHTË, SHPEJTË, SIGURT.

Panelet e mureve janë prodhuar në një mjedis me cilësi të kontrolluar në fabrikë. Këto janë prodhuar sipas kërkesave të sakta të klientit me të gjitha shërbimet elektrike dhe hidraulike të hedhura në panel.
Termo-paneli është dukshëm më i lehtë se standardi i dendur
betoni. Kjo lejon që paneli të transportohet në vend dhe të vendoset në më pak se një orë. Pastaj panelet fiksohen së bashku dhe, në varësi të llojit të mbulimit të kërkuar, mund të shtohen cepat e dyshemesë. Struktura mund të pranojë çdo sistem standard të mbulimit.

Asnjë ndryshim i erës, ujit, motit ose temperaturës nuk është në gjendje të përshkojë në beton gjatë krijimit të tij, që do të thotë se defektet e mundshme të dizajnit të pranishme në llojet e tjera të betonit bëhen të pamundura.
Kjo forcë e garantuar gjithashtu e bën atë materialin perfekt të ndërtimit për shtëpitë.