ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA


ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA vjen për herë të parë në Kosovë me prodhimin e mureve të parafabrikuara të dyfishta nga betoni ..


ala

PRODUKTET E CERTIFIKUARA ISO


RRETH NESH

Kush jemi ne?


Ne një eksperiencë për rreth 20 vite, lider në fushën e prodhimit të betonit, projektimit dhe ndërtimit ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA vjen për herë të parë në Kosovë me prodhimin e mureve të parafabrikuara të dyfishta nga betoni.

Prodhimet e mureve dyshe nga Betoni nje sistem I prefeksionuar që zë vend në gjithë botën, dhe tepër i avancuar në Europën Përendimore, Me sistemin modular të prodhimit të mureve dhe pllakave të gatshme të betonit, ALSTONE Parafabrikat bën prodhimin e shtëpive të parafabrikuara, të dizajnuar dhe kontrolluar nga ekipet përgjegjëse në Zvicër. Prodhimet Alstone Group kryesisht janë të destinuara për tregun Zvicëran dhe Gjerman, tani duke filluar ngadal por sigurt edhe në tregun vendor dhe rajonal.


ALSTONE
 
ALSTONE PARAFABRIKAT KOSOVA

PSE
PARAFABRIKATPrevious Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this